VCCN

In het verloskundig centrum worden vakinhoudelijke bij-en nascholingen georganiseerd voor echoscopisten, verloskundige, kraamverzorgster en gynaecologen. Tevens worden en voorlichtingsavonden en cursussen aangeboden voor zwangeren en hun partners.

Verloskundig Cursus Centrum Nijmegen

* Het geven van borstvoeding - door borstvoedingdeskundigen
* Voorlichtingsavonden door verloskundigen uit de regio

Goed geinformeerd zwanger
Voorbereiding op de bevalling!

* Cursussen door gespecialiseerde zwangerschapsdocenten

Zwangerschapscursus: voor en na de bevalling
Cursus: na de bevalling
Herhalingscursus: voor en na de bevalling (alleen in Wijchen)

De zwangerschap is een spannende periode waarin u veel nieuwe ervaringen opdoet en veel keuzes moet maken. Goede informatie helpt daarbij. Het aanbod van het Verloskundig Cursuscentrum Nijmegen helpt u weloverwogen keuzes te maken die bij u en uw partner passen. Daarnaast kan goede informatie onzekerheden wegnemen en ervoor zorgen dat u deze bijzondere periode met vertrouwen tegemoet gaat. Er zijn voorlichtingavonden en cursussen met meerdere bijeenkomsten. U kunt onze voorlichtingsactiviteiten bijwonen als u zwanger bent en in de regio* woont. Het maakt niet uit of u bij een verloskundige of bij een gynaecoloog onder controle bent: U bent van harte welkom!

*De regio bestaat uit de gemeenten: Beuningen, Druten, Groesbeek, Heumen, Millingen a/d Rijn, Nijmegen, Ubbergen, West Maas en Waal en Wijchen

Opgave voor de cursussen kan via www.vccnijmegen.nl of via uw verloskundige.
Heeft u vragen met betrekking tot het Verloskundig Cursus Centrum Nijmegen e.o, mailt u dan naar : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.